Cele mai utilizate şi cerute funcţii IHS

Cele mai utilizate şi cerute funcţii IHS

Sistemele integrate de automatizare al locuinţei (Integrated Home System – IHS) sunt din ce în ce mai populare și devin încet instalația electrică standard, pentru casele familiale. Datorită confortului, siguranței, comunicării, precum și datorită economiei de energie, astfel de sisteme oferă o flexibilitate crescută și o gamă largă a funcțiilor. Din păcate, aceste avantaje nu sunt întotdeauna cunoscute de proprietar. Situaţia este comparabilă cu o persoană, care deţine un smartphone, dar îl foloseşte doar pentru a efectua apeluri telefonice.

Ghidul de proiectare

Am elaborat un ghid de proiectare, oferindu-vă funcțiile cele mai utilizate și solicitate ale IHS. Acest lucru vă va permite să vă pregătiți, pentru întâlnirea cu arhitectul și instalatorul. Cu ajutorul ghidului, puteți determina, ce funcții vă interesează cel mai mult şi pe care doriţi să le activaţi de la bun început. Puteți alege să nu instalaţi anumite funcții la început, dar luaţi măsurile necesare, pentru a le activa mai târziu, dacă veţi avea nevoie de ele. Un număr de funcții nu vă vor fi utile, pentru că nu se potrivesc cu stilul dvs. de viață. Funcțiile sunt ușor de înțeles, cu limbaj non-tehnic, ceea ce le face inteligibile și ușor de recunoscut, chiar dacă nu sunteți un expert.

Ghidaţi instalatorul

Pentru a face propriile alegeri, în loc de a lăsa altora să determine de care instalaţii electrice aveţi nevoie, pur și simplu marcați fiecare funcție dorită în ghidul de proiectare. În acest fel, veți obține instalaţia dorită de dvs., și nu pe cele dorite de altcineva. Instalatorul poate utiliza lista de funcții ca un ghid, pentru a efectua o instalație electrică adaptată la nevoile dvs. specifice. Rezultatul va fi un sistem cu funcțiile dorite și nu cu cele de care nu aveţi nevoie.

Pentru arhitect şi pentru instalator

Sistemul integrat de automatizare al locuinţei (IHS), domotica, şi automatizarea sunt doar expresii tehnice. Atâta timp cât acestea nu sunt concrete pentru un client anume și o casă specifică, sunt șanse ca diversele părți interesate (client, arhitect, şi instalator) le vor înțelege greșit și nu vor ști ce dorește celălalt cu adevărat sau de ce are nevoie. La parcurgerea ghidului de proiectare, arhitectul și instalatorul se vor confrunta cu funcții și posibilități concrete. Aceste cunoștințe pot fi apoi utilizate în timpul întâlnirilor cu clientul.