European Copper Institute

Instalaţii electrice funcţionale şi flexibile în locuinţe

 

Instalaţii electrice funcţionale şi flexibile în locuinţe

La renovarea unei locuinţe, există multe aspecte care trebuie luate în considerare –enumerăm doar câteva-, mobilierul, culoarea pereților și spațiul de stocare potențial, dar mulți neglijează un element fundamental: instalația electrică. De îndată ce zona nou renovată este pusă în funcţiune, devine clar, confortul ar mai putut fi îmbunătăţit, la fel şi economia de energie, dar este deja prea târziu. Din fericire, ajutorul este la îndemână.

Informaţie şi inspiraţie

Pentru a completa cunoștințele, Leonardo ENERGY (comunitate globală de profesioniști în domeniul energiei sustenabile, condusă de Alianța Cuprului) a lansat o serie de articole pentru a inspira și informa oamenii, cu privire la instalațiile electrice din casă.

Aceste articole oferă o actualizare periodică privind noile tehnologii, oferind o imagine de ansamblu a proprietăţilor, cu accent pe beneficiile concrete oferite proprietarului, de exemplu, despre mărirea confortului, eficienței energetice și a securităţii.

Lista de mai jos prezintă articolele care au fost publicate până în prezent. Pentru cele mai recente articole, accesați pagina unde se află articolul, la pitchbook.copperwire.org.