European Copper Institute

Servicii

Contactaţi un expert

Cu ajutorul acestui formular online, putem răspunde mai eficient la întrebările Dv., deoarece poate fi ușor transmis către un expert în domeniu, care va răspunde prin e-mail, sau Vă va contacta pentru a discuta despre problemă.

Vă rugăm să ne acordaţi câteva zile pentru a Vă răspunde şi nu ezitați să puneţi câte întrebări doriţi, cu excepția celor referitoare la preț și alte aspecte comerciale. Vom face tot posibilul ca să răspundem la orice întrebare rezonabilă, necesară pentru studiu și care nu este de natură comercială.

Institutul European al Cuprului (ECI) oferă informații sau consiliere tehnică profesională   conform celor mai bune cunoştinţe, în scris sau verbal. ECI nu își asumă responsabilitatea juridică pentru eventualele erori, omisiuni sau declarații înșelătoare din informații sau sfaturi și nu va răspunde pentru nicio daună directă, sau accidentală care decurge din utilizarea acestor informaţii.

ECI oferă suport pentru utilizarea corectă şi eficientă al cuprului şi aliajelor de cupru pentru toate aplicaţiile importante.

În această secţiune, puteţi găsi publicaţii generale şi tehnice care acoperă o gamă largă de subiecte. Puteţi să ne contactaţi cu întrebări referitoare la cupru şi aliajele sale, dar Vă rugăm să reţineţi că nu deţinem listele concesionarilor şi nu oferim recomandări pentru profesionişti, cum ar fi instalatorii sau electricienii.